Hitta rätt studsmatta

Att ha en studsmatta i trädgården, det har varit populärt ett bra tag. Det finns ju många varianter av studsmattor att välja på. Ska du köpa en, så fundera på om inte en nedgrävbar studsmatta kan vara en bra grej. Sådana studsmattor kallas ibland för inground eller flatground. Fördelen med att man gräver ner studsmattan är att dels blir den låg, så att den inte syns ooch tar en massa plats, sedan är det ju bra att den är lågt ner, eftersom det blir säkare att vara på den. 

Visst kan du välja en på ben med, om du föredrar det, se bara till då att den har ett säkerhetsnät. 

Gräva ner studmattan

Om du redan har en studsmatta på ben, men vill ha en nedgrävd studsmatta, så går det att ta av benen på den du har och gräva ner. Men det bästa är att köpa en ny modell, gärna då en som är tillverkad med tanke på att den ska grävas ner.

Se till att gräva ner den på en bra plats. Det bör inte vara träd, stenar eller annat nära som man kan skada sig på då man hoppar och studsar. 

På nätet finns det många bra tips hur du ska göra för att gräva ner din studsmatta. Hur du ska göra och vad du ska tänka på. Det kan vara bra att kolla in det före, så att det blir gjort på ett bra sätt. 

8 Sep 2021