Ordna bästa barnkalaset

När barnen fyller år så är det inte fel att ordna ett barnkalas. Det finns en mängd sätt att ha kalaset på. Det går att ordna det hemma, i badhuset, hyra lokal, på bowlinghallen, på The Dome och så vidare. Mycket beror helt klart på hur ditt barn vill ha det samt vad du som förälder har möjlighet att lägga i form av tid och pengar.

Kalas hemma

Det billigaste sättet att ordna kalas på är så klart att ha det hemma. Då är det i stort sett bara tårta, godis och kanske lite mat som är det som kostar pengar. Sedan går det att ordna lekar med mera för barnen. Så klart det går att gå all in även hemma, med att hyra in trollkarlar, eller hoppborgar med mera. Men det finns lite mer utrymme för att spara in på saker om det är så att ni inte har råd med mer än vissa saker.

Kalas borta

Det har blivit allt mer populärt att ordna kalas på olika ställen. Om du tycker det är lite dyrt att stå för det själv, gå ihop flera föräldrar som har barn som fyller ungefär samtidigt. Det går att ha barnkalas i Gävle på The Dome till exempel. Andra alternativ är att gå till en bowlinghall, eller att hyra in er på simhallen. Sedan finns det så klart även möjligheten att hyra en lokal, ordna med disco eller maskerad, eller vad ditt barn nu vill att det ska vara.

1 Sep 2020