Ordna roligt barnkalas

För de allra minsta barnen, så brukar det räcka att ha ett enkelt kalas med familjen då de fyller år. Men i takt med att de växer och börjar skolan, så brukar det bli läge att ordna med kalas där man bjuder in klasskamrater. Det finns en massa sätt att ordna kalas på. Det allra vanligaste är att man har det hemma, inne eller ute, beroende på årstid. Man serverar tårta, kanske korv med bröd och har lite lekar. Sedan finns det även de som väljer att ha sitt kalas på ställen där det arrangeras aktiviteter. Ett sådant ställe är The Dome. Det passar bra om du ska ha barnkalas i Gävle. 

Utgå från ditt barn -  men även din plånbok

Ditt barn bör ju få vara med och tala om vad han eller hon vill ha för slags kalas, men det får inte heller gå överstyr. Det gäller att ha pengarna till det hela. Idag är det inte ovanligt att flera familjer går samman, om deras barn går i samma klass och fyller nära i tid. Det för att kunna ha kalas på bowlinghallen, simhallen, trampolinparken eller liknande. Det gör att man delar på kostnader och ansvaret för det hela.

Det går så klart minst lika bra att ha kalaset hemma. Sätt ett tema och kör maskerad och dekorera efter det. Du kan ordna skattjakter, kul lekar eller sätta på musik och låta barnen ha disco. 

17 Sep 2020